ROEG HOLT passie voor tafels

Tafels op maat, zelf samenstellen
Zo’n tiental tafels staan kant en klaar in de gezellige winkel van Roegholt en nog veel meer losse tafelbladen.
 keuze uit diverse onderstellen van staal, hout of met een industriële uitstraling. Dikke massieve stamdelen van o.a. Afrikaanse Padoek, Nederlandse Esdoorn en iep, tafelbladen uit 1 stuk. 

Houtsoorten in ons assortiment; iepen, Amerikaanse eik, Europese eik, lebanon ceder, zwarte noot, notenhout, essen, padouk, esdoorn, suar.

Nieuw in de winkel wagonhout afkomstig van oude wagons uit oost Europa daarnaast hebben we op een kleine partij erg bijzondere 25 jaar gebruikte oude bielzen uit een natuurreservaat in Frankrijk. Deze mochten niet behandeld worden en zijn daardoor na het zagen en schaven prachtig en doorleefd tevoorschijn gekomen.

Heb je een vintage interieur dan hebben we ook verrassende modellen. Diepe kleuren, blanke nerven of met randen van een boomvorm. Ze staan er allemaal.

Nieuw in ons assortiment Iepenhout dat uit het laatste balkengat van Groningen komt! Bij de aanleg van station Euroborg is het balkengat leeggepompt en zijn deze stammen tevoorschijn gekomen waarschijnlijk hebben deze stammen  50-75 jaar onder water gelegen. Wij hebben plakken van 6 cm dikte weten te bemachtigen. Dat zijn unieke boomstambladen met een prachtige tekening. Ook hebben we  eiken, grenen en diverse andere soorten bladen in diverse maten.


Wil je het toch net even anders: dan kun je je wensen gelijk bespreken!
Stel zelf je tafel samen, geheel op maat naar jouw woonwensen.

#tafels #tafelopmaat #furniture