Het is alweer ruim 14 jaar geleden, ik had een goed lopend onderhoud en klussenbedrijf in de stad Groningen. Ik bouwde en verbouwde diverse badkamers, uitbouwen, dakkapellen.

In een rustige periode ben ik wat gaan spelen met steigerplanken en bouwde er een tuinbank van.

DCF 1.0

Toen ik klaar was heb ik de bank bij mij thuis aan de weg gezet met te koop erop, na een uurtje of twee werd er aangebeld door een mijnheer die de bank graag wilde kopen.

Omdat ik de naam van het klussenbedrijf niet wilde gebruiken voor deze meubelen ben ik na gaan denken over een goede naam na lang wikken en wegen en heel veel namen googelen is het uiteindelijk ROEG HOLT geworden, de naam is de Groningse vertaling van ruig hout. Domeinnaam geregistreerd en ROEG HOLT was geboren.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s